Eladó családi ház Siófok 450 000 000 Ft

Leírás

Töreki egy kedves kis település mindössze 10 km-re Siófok belvárosától és 5 km-re a Balatontól. Töreki Halastavak természetvédelmi terület, nagyszerű lehetőségeket kínál kiránduláshoz, horgászáshoz, kerékpározáshoz, lovagláshoz a környező dombokon és erdőben.

A 6 lakásos Töreki Apartmanház a domboldalban helyezkedik el, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. Összesen 6 apartman található a telken. A kertben gyümölcsfák, játszótér és veteményeskert kapott helyet, valamint lovaglásra is van lehetőség, hiszen a 8 boxból álló lovarda a lovakkal, felszerelésekkel együtt kerül értékesítésre. A gondnok és a lovász a telken levő egyik apartmanban laknak és bármikor rendelkezésre állnak.

Az apartmanok földszintjén amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, az emeleteken 2-3 hálószoba és további fürdőszoba található.

Jó levegő és madárcsicsergés. A Töreki Apartmanház ideális családok, vagy baráti társaságok számára. A fűthető és wifivel felszerelt lakásokat az év minden időszakában ki lehet adni, jelenleg is igen keresettek.

Ez a modern, de a vidékies jelleget megtartó, magas színvonalon megépített és felszerelt vidéki rancs, apartmanház jó választás lehet családjának vagy befektetésnek is.
Siófok központja 10 km-re található. A felújított főtéren található a Víztorony, a Sió Pláza és éttermek. Az egész évben nyitva tartó Galérius fürdő kellemes kikapcsolódást nyújt a hideg hónapokban is. Mindössze félórányi autóútra találhatóak az ismert balatonboglári borászatokat.
Az ingatlanok a lovardával, lovakkal együtt 450 Millió forint.

Cottage for sale close to lake Balaton:

This cottage apartment house built in 2003 is spreading over a 6500 sq m landand connects two streets so its possible to enter from two sides. The scenic garden is filled with fruit trees and bushes and lots of vegetables. The main building - in the middle of the plot - is a 700 smhouse andhas the shape of an E letter. It consists of four individual two-storeyapartments. There is also a separate building for the staff (stablemen, janitor), a basement, a wine cellar and an 8-box stable with hayloft, a fold and a round fold for horses and a covered parking lot for eight cars. There is sewage system under the house and separate heating in every apartment.

Töreki is a cute little village 7 km-s away from to the popular summer vacation place, Siófok and only 5 km-s from lake Balaton. Close to the vibrant summer life in Siófok, Töreki offers very quiet surroundings and natural beauty. It is a good place for running, biking, hiking on the hills and in the woods.


The sizes of the apartments are different.
Apartment 1.
There is a living room, a kitchen and one room on the ground floor and 3 rooms with bathrooms on the 2nd floor.

Apartment 2.
There is a living room and a kitchen on the ground level and 3 rooms and 2 bathrooms on the 2nd floor.

Apartment 3 and 4.
There is a living room and kitchen on the ground floor and two rooms and one bathroom on the 2nd floor.

450000000 Ft
: HELIK ÉVA +36 70 330 69 75
email: eva.helik@cdci.hu, http://cdci.hu/a/eva.helik/
Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adás-vételéhez.
Kedvezményes Ügyvédi költséggel, Energetikai tanúsítvány készítéssel,
Ingyenes hitelügyintézési tanácsadással várjuk Kedves Ügyfeleinket.

Referencia szám: 426252

Családi ház részletei

Ár: 450 000 000 Ft
Méret: 800 négyzetméter
Azonosító: 11346516
Irodai azonosító: 426252-4578638
Cím: Eladó 800 nm-es ház Siófok
Telek: 6500 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 14

Térkép